Patrocini

De cara a l’any 2015, el Club Ciclista Llucmajor vol recuperar l’equip ciclista que un temps va tenir, amb uns quants corredors mallorquins de categories èlit, sènior i màster. A més, també vol recuperar la cursa que cada any es celebrava per les festes de Sant Jaume a s’Estanyol.

Tot això implica unes despeses considerables a les que haurà de fer front el Club durant aquest any i, és per això, que s’ha posat en marxa una campanya de captació de patrocinadors.

Hem preparat un tríptic per tal de promocionar l’activitat del Club i les intencions que tenim de cara al futur, així com per justificar les despeses a les que haurem de fer front durant l’any 2015. El podeu consultar a partir d’aquest enllaç.

Per tal de facilitar el procés de patrocinis, i amb la finalitat de que tothom pugui decidir la forma amb que està disposat/da a col·laborar amb el Club, hem preparat el formulari que s’exposa a continuació.

És important remarcar que, amb la intenció d’ajudar a les empreses que patrocinin el Club Ciclista Llucmajor a obtenir ajudes fiscals, s’emetran els documents que siguin necessaris per tal de justificar aquest patrocini. La deducció fiscal per patrocini de clubs esportius pot arribar fins al 40% tal com explica aquesta notícia.